Известие

Collapse
No announcement yet.

Май ще сменям мойта ;)....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ей друго си е да се включи с въпрос привлекателна дама.
    Ние милите сме толкова "лесни" , че желаещи да огледат и старата и новата кола на колежката има стотици сигурно вече

Но пък Евала за откликналите с отговори, мнения и предложения,
    както и на колежката, че внася адреналин във форума.

А аз обаче продължавам да твърдя, че бензина си е предпочитано говорино
    за двигател.

Но пък ако колежката набримчи некое 2,4 JTD тогава може вече и да няма голямо знаечени, стига да случи на запазен двигател

Успех на всички

Comment

тази от снимките неможе да 96 няма раздувки
      а иначе да ти кажа от опит - няма да стжаляваш че си сменила колата , по-скоро ще съжаляваш ако останеш със сегашната и про всеки бъдещ проблем ще проклинаш.
      по въпроса дали да сменяш бензина с нафта нищо не мога да ти кажа защото опира вече до самия човек и маниера на каране. имал съм печка и то алфа и досега немога да преценя дали беше по-добре или по-зле. верно по-тромава е колата но като свирне турбото е голям кеф. така че моя съвет е действай само обмисли добре конкретно каква кола искаш
      '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
      '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf Покажи съобщение
        тази от снимките неможе да 96 няма раздувки
        Я погледни пак по вимателно
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
          Я погледни пак по вимателно
          ми пак не виждам да е раздута ама карай. може шестака да е с по-големи или съм кьорав вече
          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

ми пак не виждам да е раздута ама карай. може шестака да е с по-големи или съм кьорав вече
            от червения цвят е! Създава грешна излюзия! Раздута е колата, даже е с последните мигачи за модела на калниците!
            Last edited by Furious 155; d.m.y г., 19:54.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Раздута е колицата и изглежда супер ,аз я гледах само в мобиле там не изглежда нищо особено, но д атези снимки браво

Някой знае ли с кой салон е вътре?
              До колкоро разбрах от Милена по телефона екстрите са 95% като моите само тази оригинално си има халогени а на моета аз ги слагах
              92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
              95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
              90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
              00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Първоначално публикувано от dragonaz Покажи съобщение
                Ние милите сме толкова "лесни" , че желаещи да огледат и старата и новата кола на колежката има стотици сигурно вече

Но пък Евала за откликналите с отговори, мнения и предложения,
                както и на колежката, че внася адреналин във форума.
                Извинявам се, ако съм досадила на някой с терзанията си околко евентуалната замяна на Пижу с Пенда, но нали за това сме колеги, да споделяме опит, впечатления и разбира се емоции, тъй като темата определено има и доста емоционален характер.
                За мен е щастие, че колегите със 155 са винаги готови да откликнат, независимо дали на привлекателна или непривлекателна дама, или на друг колега неособенопривлекателен
                За това за мен е гордост да съм част от семейството на 155

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Колкото и абсурдно да звучи, аз тъкмо се навих и се убедих, че много я искам дизелката и работата зависна , защото купувачите на мойта в момента са леко в криза и ми казаха, че сега точно не могат, да чакам, а това чакане е доста ненадеждно, така че в момента въпроса, който зададох в началото на темата не стои- за съжаление
                  Дано излезе някой вариант все пак и да я взема червената

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                    Колкото и абсурдно да звучи, аз тъкмо се навих и се убедих, че много я искам дизелката и работата зависна , защото купувачите на мойта в момента са леко в криза и ми казаха, че сега точно не могат, да чакам, а това чакане е доста ненадеждно, така че в момента въпроса, който зададох в началото на темата не стои- за съжаление
                    Дано излезе някой вариант все пак и да я взема червената
                    Тъкмо като ходите до Плевен ще покараш моета за да си сигурна дали искаш 155ТД . В смисал не че моета е критерий за нещо просто си е друго да покараш и друга такава кола аз бях карал само една 155-ца преди да тръгна да купувам моета.... а по реме на огледите карах 12-13........сегашната беше с най-стегнат интериор което 2 години по късно далеч не е така всичко скърца и дрънка
                    На всички ви е познато

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
                      Тъкмо като ходите до Плевен ще покараш моета за да си сигурна дали искаш 155ТД . В смисал не че моета е критерий за нещо просто си е друго да покараш и друга такава кола аз бях карал само една 155-ца преди да тръгна да купувам моета.... а по реме на огледите карах 12-13........сегашната беше с най-стегнат интериор което 2 години по късно далеч не е така всичко скърца и дрънка
                      На всички ви е познато
                      Ми не баш, моята като е купих беше с перфектен интериор и сега, след 2 години и 29 000 км още си е така .
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Ми не баш, моята като е купих беше с перфектен интериор и сега, след 2 години и 29 000 км още си е така .
                        Интересното е че моите километри са горе долу там и се раздрънкаха пластмасите.....верно че отзад сложих много твърди амортисьори БОГЕ газово с 2 действия ........ дали е от това? лятото с 15-ките яко дрънкам

Извинявамс е за спам-а в темата на Милена

Comment

• Колежке може ли да ми пратиш някоя друга снимка на колицата ти, че много сериозно съм се замислил да взема и една 155, ама още не знам дали да е твоята или едно 2,5ТД
                          Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                          Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                          Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Ето малко снимки на Белчо
                            Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                              Нещо лекичко си се побъркал. Да минеш да ти отворя капака че да ми покажеш един елемент правен от FIAT по двигателя. А за вървенето и возията сравнението ти с Темпра е направо смехотворно. А на колежката ще кажа че 1.9TD и 2.5TD са съвсем различни коли и ако иска да пробва хубава дизелова 155 да се огледа за някоя от втория вид. Първата е малко компромисен вариант със слабичък мотор а другата е доста здрава кола способна да те залепи за седалката.
                              Айде по-спокойно го давай и не ми казвай, че съм се побъркал. Май ме четеш внимателно, не се говори за 2.5 ТД а за 1.9ТД, който е 100% Фиат. Отлично знам , отпреди да станеш алфист какъв мотор е 2.5ТД. И пак ще повторя, че по-добър мотор за 155 от даказаната ризница няма (изключвам 2.5 щото е шестак, а шестаците са друга бира). За возията, кво да ти кажа, освен, че твоята кола е по-тежка отпред друга разлика с Фиат няма. Ако твърдиш пак обратното по-добре не го пиши тук защото ще станеш смешен.

---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                              Ето малко снимки на Белчо
                              Меленче, много хубава стойка и вид ти има колата. Аз на твое място точно тая кола не бих я продал за да взема дизел, и то 1.9 - Първото тоя мотор наистина е куц кон, не толкова евтин за поддръжка и е много шумен. Все пак е много стара технология, а сме 2010г. !!!
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Боби е много печен и е много в час момчето. Не мога да разбера защо така се нахвърли без да го познаваш?
                                Мисля,че ще бъде много полезен с отговорите си.
                                Успех на колежката и дано разсмили с продажбата
                                Last edited by TS; d.m.y г., 23:07.

Comment

Working...
                                X